стил

Дамска мода на талията чанти — модни новости 2019

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019От момента на своята поява, напоясный портфейла претърпя много промени, сега тя изглежда много по солиднее, отколкото преди

Чанта колан жените отново са придобили популярност. Сега този аксесоар трябва да присъства в гардероба на всяка, дори и най-консервативната уважаващ себе си дами. От момента на своята поява, поясную чанта е претърпял много промени, сега тя изглежда много по солиднее. Как да се носят, да се съчетаят, как да се създаде уникален и стилен начин? Да разгледаме следния.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Чанта колан на жените отново са придобили популярност Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019в наше време, този аксесоар трябва да присъства в гардероба на всяка, дори и най-консервативната уважаващ себе си дами Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019– това е много стилен и удобен аксесоар

История на възникване на

Днес без чанти невъзможно да си представим живота – той е много лек, за това за съхранение на различни неща: портфейл, ключове, телефон, косметичку. Той чанта в скута си дошъл до нас от древността в Египет и Древна Гърция има споменаване на обычае за закрепване на колана си малки предмети, приличащи на портфейли. Тези данни датират от 14-ти и 15-ти век на нашата ера. Първите модели са произведени от кожа има монети и други малки предмети. Мъжете виси Кошель на колана, а дамите се скриха в подгъва буйни прагове.

В епохата на Възраждането този предмет гардероба е прерогатив на благородни хора, и това се нарича Monnier. Той е създаден от скъпи и редки материали, украсени с кожухарска стока и скъпоценни камъни и метали. Когато дрехите са станали шиене с джобове, хората бързо забравят за aumoniere и жени., напротив, да ги в публично демонстриране на другите им богатство.

След известно затишие, колан, портфейл обратно в нашето ежедневие през 90-те години. Те са били закупени от търговци, менялы, проводници – с други думи, всички онези, които са заинтересовани в удобна функционалност за тези неща. Тези хора малко са чували за тенденциите и модните тенденции.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Днес е стилен аксесоар, да отговарят на много ученици, един от най-бляскавите модни дамски, обикновени хора и нежни момичета Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019сега го използват, за да запълни създадения образ, да подчертае и да го направи по-впечатляващо Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019разнообразие от стилове, форми и материали позволява да изберете добра оферта по всяко облекло

Днес е стилен аксесоар, да отговарят на много ученици, един от най-бляскавите модни дамски, обикновени хора и нежни момичета. Сега можете да използвате, за да допълнят създаден образ, да подчертае и да го направи по-ефективен. Разнообразие от стилове, форми и материали позволява да изберете добра оферта по всяко облекло.

Съвременните модели имат следните предимства:

  Умелото съчетание на мода и комфорт е основен факт, който буквално ще ви накара да направите покупка. С това нещо може да се чувствате стилно, ще отговарят на най-новите тенденции на модните тенденции, докато ръцете ви остават напълно свободни.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Умелото съчетание на мода и комфорт е основен факт, който буквално ще ви накара да направите покупка Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019С това нещо може да се чувствате стилно, ще отговарят на най-новите тенденции на модните тенденции, докато ръцете ви остават напълно свободни Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019да изберете подходящ модел, идеален за различни варианти на дрехи

  • Често в активна почивка. Изберете спокойно декорирани модели, вие ще можете да присъстват на концерти, на разходка в парка, да карате колело, да ходят в търговски центрове. Тази дейност предполага свобода на действие, и тази чанта е гарантирано. Избора на подходящ модел, идеален за различни варианти на дрехи. Спортен модел ще отговаря на

дънки

  с всеки покрив – риза, туника, риза или голф. Вечерни рокли можете да си купите по-елегантен вариант, който можете да комбинирате с различни нарядами.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Често в активна почивка Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019, като изберете спокойно декорирани модели, вие ще можете да присъстват на концерти, на разходка в парка, да карате колело, да ходят по търговски центрове Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019във всяка вечер начин, можете да си купите по-елегантни варианти, които също могат да се комбинират с различни нарядами

Тенденции 2019: след края на модни хитове

По-рано в поясную чанта, наречена „банан“ или „банан“, заради тяхната форма, те приличаха на всички известни плодове. Сега известните дизайнери са направили banance и кръг, Квадрат, и дори цилиндър. Тя също е актуална и плоска поясная чанта.

Сега, нека поговорим повече за тенденциите 2019 година. Което е популярно в този сезон?

Форма

Най-популярни тази година са овални колан и портфейл. В най-новите и модерни модни Гучи модели, въведени с тези образци. Те са създали нов тренд и след тях подобна форма стомана освобождаване на много марки. Такива сделки е много просторна, и в зависимост от материала и цвета, можете да ги комбинирате с различни стилове облекло.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Най-популярни тази година са овални каишка чанти, Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019следващата популярен е правилна правоъгълна форма Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019през 2019 г., също се радват на вниманието на модата обемни чанти-чанти

Следващата популярна е с правоъгълна форма. Красиви чанти-пликове едва ли ще могат да се настанят нещо по-голямо от мобилен телефон, пари и повече банкови карти, но те ще ярък детайл във вашия лука.

И през 2019 да се използват внимание модни чанти, обемни чанти, които се носят не само на колана и през рамото си. В магазини можете да ги намерите миниатюри под формата на малки торбички торбички. Дизайнери материали предпочитат кадифе, велур, кожа.

Размер

За тези, които обичат да носят със себе си безброй правилните и не много неща, че е крайно време да се хвърли от този навик, защото в чантата си за талията не е в състояние да побере и половината от това, което сме свикнали да имаме под ръка. Така че се замисли и да изхвърли всичко ненужно.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Чанта за колан не е в състояние да побере и половината от това, което сме свикнали да имаме под ръка, Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019дори и ако вашият екземпляр не е малка, не забравяйте: той ще се монтира на талията и излишни килограми върху талията ви съвсем за нищо Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019днес тенденцията колан чанти в различни размери: от малки, че не може да побере дори телефон, много голям и просторен

Дори ако вашият екземпляр не е малък, не забравяйте: той ще се монтира на талията и излишни килограми върху талията ви съвсем нищо.

Днес тенденцията колан чанти в различни размери: от малки, в която не може да побере дори телефон, е много голям и обемен. Всичко зависи от случая: за вечерта е по-добре да бляскава нещо и за ежедневна бизнес костюм, женски вариации на палтото.

Видове

Както вече бе отбелязано, днес на пазара се предлага широк избор на колана аксесоари. Отделно могат да се разграничат следните видове:

Чанта-банан

  . Популярен и универсален модел, подходящ еднакво добре както за мъже, така и жени. Направени от кожа, деним и други естествени тъкани.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Чанта-банан

Фани пакет

  . Някои маркови разработчиците са решили да преместят малък женски чантата на колана. Това е много удобно, когато ходиш в нощен клуб или на концерт, когато вие не искате да се зареди себе си излишната тежест, и неща, освен за пари, нищо.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Фани пакет

Клатч скокове на поясната област

  . Как ще момичето обичаше минималистическим размери, понякога без големи неща просто не са достатъчни. Аксесоар от кожа е много стилно изглеждат колан, удобни за ходене на пазар или на разходка.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Клатч скокове на поясната област

Като дърводелец чанта

  . Стилисти предлагат възможности за ежедневието, тъй като обемът им е много по-висока, отколкото на обикновени питки. Единственото изискване за носенето на този аксесоар е добре оформен ханш, в крайна сметка, основният акцент попада върху част от тялото.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Като дърводелец чанта

Кожена сделки Gucci

Красота-блогъри, Instagram звезди, известни личности и обикновени момичета, които следват модните тенденции, призна Фани пакет не е реално. Gucci е разработил линия стилни продукти за истинските модата.

  • Най-често срещаните модели

Г Marmont

  различава кръгла форма, с цип, кожена каишка и малък размер. Обаче, въпреки това, чанта остава достатъчно просторен, че в рамките на две отделения, които могат да се поберат паспорт, пари, кредитки, телефон и дори любимата си червило. Са създадени от различни материали, но най-вече е хубаво-това е мек велур в различни цветови вариации. В центъра се появява логото на марката.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Най-разпространеният модел gg Marmont различни кръгла форма, с цип, кожена каишка и малък размер

  • Съвсем друг модел на

Ophidia

  . Правоъгълен корпус е направен от траен фактурного материал, декорирани в бежови и кафяви цветове. В центъра на червено-зелената лента на рап, а на предния панел-поставяне с джоб с цип и лого на компанията.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Модел Ophidia. Правоъгълен корпус е направен от траен фактурного материал, декорирани в бежови и кафяви цветове

Как да не си купи фалшива?

Развитието на марката струва пари, съвсем логично е, че всеки клиент иска да похарчите пари за един наистина оригинален продукт, а не копие или подправяне на кожена чанта със задоволство в продължение на много години. Следните съвети ще ви помогнат да не се препъне в пиратски версии на оригиналния модел:

  Само натурални материали. Продуктите на Gucci, които не могат да бъдат изработени от изкуствена кожа. Кожата е мека първоначалните проби (фейки, като правило, имат висока твърдост), се оцветява равномерно и ефективно напрегнат (не трябва да има никакви счупвания и натъртвания).

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Да се обърне внимание на материала, от Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019марковите неща не се шие от евтини материи Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019на качеството на продукта, трябва да бъде без компромиси

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Продуктът трябва да бъде идеално гладки шевове, Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019дребни детайли за развитие на марката е доста висок, светкавица се движи плавно, без бързане Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019, лигавицата трябва да бъде идеално сшита, си тон съвпада с цвета на външната страна

Предложения на други производители марка

Известни производители на следвали примера на „Гучи“ и започва да се създаде цяла серия от чанти за кръста, които преминават в рамките на няколко дни.

Така че, Найки, Адидас и Рибок предоставили възможности за спорт за активни хора. Тези аксесоари са различни удобство, красота и практичност. Това малко нещо, което можете да вземете като бягане и срещи с приятели.

  • Развитие

„Найки“

  изработени от трайни, непромокаеми материали. Тяхното качество не може да има никакви претенции.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Развитието на „Найки“ е изработен от здрави, водонепропускливи материали

Адидас

  също така не се нуждае от допълнителна реклама. Техните продукти се различава високо удобство и практичност, в тях всичко е помислено до най-малкия детайл.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Продуктите на Адидас са се увеличили удобство и практичност, за тях всичко е помислено до най-малкия детайл

Рибок

  по-ориентиран към мъжете. Техните оферти са в състояние да се поинтересувате всеки представител на силната половина на човечеството.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Женски модели Рибок

По-малко известни на Върховния марки, Дейкина и Hersche е разработила редица проекти, които ще се зарадват не само стилна младите хора, но и възрастните дами.

Дейкина

  • тази година си мислех за линия-трансформатор. С няколко движения можете да от кръста на детето, за да образуват малка

раница

  . За сметка на вътрешния слой от пяна своите творения поддържат формата си дори в празно състояние.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Цветна Dakine модел и

  • Канадската марка

Хершел

  въпреки че наскоро се появи в нашата страна, но вече успя да спечели вниманието на потребителите. Уникалния стил на своята чанта веднага хваща окото. Ярки щампи може да очарова и най-претенциозните модата.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Уникални чанти стил Lavonda хваща окото

  • И работата на компанията

Върховният

  Аз просто обичам улични субкултури, защото те са запомнящи се, необичайни, весела. Тяхната цветова гама повтаря графити, както и лога могат да бъдат разпознати от далеч. Такива сделки са вписани в спортно-юношеска стил.

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019Работа в компанията на върховен екстаз от улични субкултури, защото те са запомнящи се, необичайни, забавни

Друг модел на

Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019 Womens fashion waist bags — Trendy novelties 2019

Theme by Anders Norén