стил

Цвят тип лятото: основи на базовия гардероб с примери на изображения

Tsvetotip лятото е прохладно посоката на външен вид, най-често срещаният тип на външен вид в нашата страна.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesЦвят тип лятото

Как да разберете, към която принадлежите ли към лятното типа на външен вид?

За да може точно да се определи тяхната принадлежност към лятното цветотипу, трябва да се измие от лицето грим, а след това да се прикрепя към него плат опушен син. Освен това, вместо плат можете да използвате листове цветна хартия. Сега обърнем внимание на назолабиални гънки, брой лицеви на кръвоносните съдове и капиляри, вижте в така наречената „зона на умора“ — хоризонталните линии по бузите и под очите. Ако веднага видяха как лицето му се промени, стана свежо и гънки и бръчки са спрели да се виждат, така че може да се каже, че принадлежите към лятното цветотипу.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesЦвят тип лятото

Цветът на кожата на този тип жени, като правило, е с нежен светло-розови или светло-маслиново оттенък. Например, лицето бледо фарфорового цвят, склонного до изгаряне на слънце. В същото време, кожата е светло маслиново цвят са напълно в унисон с ультрафиолетом и получава красив тен. Тънка кожа, с розов оттенък и глоба от мрежа кръвоносни съдове-това също годишният tsvetotip. Тази кожа е винаги блести лек руж върху лицето си, както и всяко зачервяване-това веднага се забелязва. Лунички по лицето си (ако има), за да получат по-пепеляв оттенък, отколкото злато.

Палитра от цветове на косата и прически

При избора на прическа и цвят ви е необходимо, за да започнете от светло-слама и тъмни нюанси на кафяво, като се избягват червени. Косата може да закупите и в кафяв цвят, но не е топло кафяво, искрящо червено, и по-тънки, близо до тъмно и сиво-кафяви цветове.

Выгорая на слънце коса, тя отива леко райджел, въпреки това, много хора погрешно смятат, че това е проява на топли места на тялото. Така че истинският цвят на косата трябва да се учат не от съвети, а директно от корените.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesЦвят тип лятото

„Жена-лято“ в младостта си, е имал лек пепеляв цвят на косата, но с напредване на възрастта косата стават по-тъмни. Повечето собственици на летните нюанси не са доволни от тяхната естествен цвят. Според тях, той навеивает скуката и сивотата. В такава ситуация желание да обновите своя поглед за летния цветотипа не трябва да надхвърля студените цветове. Важно е, че природният контраст във външния вид, нисък, среден, не е бил нарушен. Освен цялостно боядисване на коса, лятото жените изглеждат страхотно с боядисване или освежаване на някои направления.

Също така не е необходимо да експериментирате с много тъмен цвят, като ясно висок контраст на тъмна коса и светла кожа.

За момичета с летни тип на външен вид, най-подходящ за дълги и средни прически. Летят още като нежни вълни, меки къдрици и ниспадающие къдрици. В този кратък и спортни прическа по-често, отколкото да не отида.

Цвят тип лятото и грим

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesЦвят тип лятото

Лято-тип хора не са живи и много привлекателни за окото. Те като че ли са покрити с мъгла, а Млечния протеин, обвит в мъгла. На ириса очи не се отделя от протеин. Очите могат да бъдат с различен цвят, от зелено и синьо, сив и кафяв. Въпреки това, независимо от цвят, палитра с различни очи готин сив, от топло кафяво. При избора на цвят сенки за очи с цвета на ириса на окото играе важна роля и може да бъде чудесен гид. Тя е по-подходящ за нежни, размазани и студени нюанси сенки за очи. За летни тип външен вид подходящ и универсален цвят опушен-сив, опушен-синьо, сиво-зелено и розово-сив цвят.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesГрим за летния цветотипа

През лятото на устните цвят тип се различават меки, розов цвят. Летен Тип външен вид рязко негативно отношение към светъл и атрактивен грим и червило не е изключение.

Добър избор може да бъде леко розова и схема с перламутровым оттенък. Използването на гланц за устни също е добре дошъл.

Въпреки това, една жена-лято, с по-контрастни типа на външния вид на вашия цвят (ярко светло лице и тъмна коса), можете да си позволите да използвате ярки червила.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesГрим за летния цветотипа

Как да изберете летен гардероб

През лятото, смяна на пролетта с бунт от цветове, става по-тънък и успокояващи цветове, като се отдава предпочитание на по-изискана красота.

Природата е като картина, боядисани цветове. Неговите нюанси са меки и близки, сякаш са покрити с мъгла. Лято-това е балансирана хармония между активност и расслаблением. Присъщи лято: слънце, изисканост, финес, изтънченост, нежност, благородство, крехкост, чувственост, елегантност и чистота.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesГардероб за лятото цветотипа

Настроението на лятото:

    закръгленост форми;криви линии;малки аксесоари;роман в стил дрехи;нежен;стръмни и ярки цветове;тънък плат;средна и ниска контраст;монохромное комбинация от цветове;

Най-подходящия летен гардероб трябва да се състои от тънки, меки, струящихся и фини тъкани като шифон, кадифе, дантела, моаре, Джърси, завеси и други. Можете също да използвате фина вълна, вълнен, поплин, лен, кашмир, твида или трикотаж. Модели на избрания от Вас плат трябва да се подчертае, елегантност и женственост във вашият лятото изглежда. Вашият гардероб трябва да има ясна геометрия на линиите, на ъглите, клетки и ленти. Ще бъде много полезно да се използват меки, обгръща форми, причудливи модели с различни флорални мотиви.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesГардероб за лятото цветотипа

Гардероб, са най-подходящото настроение за летния цветотипа трябва да бъде романтичен. Въпреки това, тази ситуация парадоксално, защото не всички жени са като този летен стил. Всичко това, защото стресиращо темпото на съвременния градски живот, се опитва да намери компромис с романтика. Най-добрият вариант в този случай ще бъде избор за елегантен и тънък силует. Гардероб, състоящ се от фини шарки, женствени рокли, дантелени вложки и завеси-това е наистина модерен и женствен в същото време. За модни и да накара модела да се забрави.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesДискретен гардероб за лятото цветотипа

Цвят тип лятото и разнообразни аксесоари

Избор на летните аксесоари за вашия гардероб, трябва да изберете сребърни бижута, които ще подчертаят елегантност и финес на летния начин. Така че по-добре да изберете изделия от платина, сребро и бяло злато, жълто злато, на седмицата. Също озарява вашия шкаф бял и розов седеф. Рязко застудяване в природата също трябва да надделее при избора на скъпоценни и полускъпоценни камъни.

В основния списък на камък може да даде на вашия начин на истинската елегантност включва: небесният лазурит, аквамарин, зелен изумруд, зелен, син или синьозелен, млечен опал и други. Бижута трябва да бъдат изработени от пластмаса или стъкло, пастелни цветове.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesУкраса за вашата лятна цветотипа

Още една тема, без която не струва вашия гардероб – нежна шифоновый шал. Той чудесно ще се впишат във вашият летен образ и подчертават му високомерие. Само трябва да се уверете, че шал отразява вашата женственост и финес на природата, и цвета му не излиза извън рамките на лятната палитра.

Вашият гардероб-това, разбира се, Снабден с множество чанти и обувки, но ако те се вписват в лятната Си образ? Най-добрият избор ще кожени или велурени чанти и обувки. Изберете аксесоар от гладка кожа, тънки, меки и копринено-матов.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesУкраса за вашата лятна цветотипа

Лачена кожа ще се побере под формата на вложки. Чанта може да бъдат от един цвят с останалата част от облеклото, включени в своя летен гардероб. Също така чудесен избор ще чанти цветовете на морето с ясен син оттенък. Много неприглядна на вид кафяво. Обувките трябва да се вземат сиво, сиво-синьо-зелено, морски, розово и всички пастелни цветове на лятото. Добре ще изглеждат черни обувки.

Color type Summer: the basics basic wardrobe with examples of imagesАксесоари за летния цветотипа

Theme by Anders Norén