Многоцветен маникюр, като се появи преди няколко години, все още е на мода все още. И, изглежда, никога няма да дойде. Защото тя има огромно количество от варианти, които заместват един друг. От банального маникюр-дъгата нокти и различни нюанси на един цвят с шарени петна, вкусно Омбре маникюр по фън шуй и дизайн на произведения на изкуството на нокътя. Ние ще ви разкаже за най-популярните методологии за извършване на многоцветного маникюр, както и да ви научи, е как да се съчетаят цветове.

Colored manicure — how to combine colorsЦветни нокти с петна.

Модно Омбре

Стана много популярно Омбре-това е градиент на два цвята или по-плавен преход от един към друг, от долния край на нокътната плочка към върха. В салони правят Омбре с помощта на специални инструменти, и дома си, това може лесно да се направи, както следва:

    Първата боя ноктите с цвета, който сте избрали като основен (който ще остане непроменена на нивото на основата на нокътната плочка).Влажна гъба или гъба с лак, за да ивици на базовия цвят, и без интервал, тенията втора. Дръжте гъба за ногтю, внимателно, за да се накисва и ще видите плавен преход на цветовете на пръста си. Боя ще остане по кожата, затова е необходимо незабавно премахване на излишната боя покрива с памучна свещ пръчка, потопена в течност за премахване на лака. За боя с бяла кожа са отстранени, преди да маникюр пръстите намажете с удебелен крем. В горната част На наклон нанесете най-горния слой или всяко прозрачно покритие.

Colored manicure — how to combine colorsМодни миналия и този сезон, Омбре.

Скоч – тренд на сезона

Нийл-майстор излезе да използвате самозалепваща се лента, за да лесно да се направи шарен маникюр. Уиски И стана неразделна част от любителите на Нийл арт, защото е невъзможно да се създаде чиста граници между цветове и рисува всякакви сложни модели, с участието на полет на фантазията. Самозалепваща се лента, преки или зигзагообразные. Да ги залепите по ноктите (част, която не трябва да се направи в този момент), и покрасьте свободната част на нокътя. Чакам изсушаване и клеится друга ленти.

Съвети за това, как да не навреди на боядисана повърхност на лентата, преди приклеиванием ленти лепенката върху ноктите, няколко пъти залепване на тыльную страна на четката и отлепете. Можете да направите хоризонтални, вертикални, диагонални ивици или на зигзаг. Например, да вземем 4 пастелни нюанса – синьо, бяло, оранжево, зелено и те рисуват 4 диагонални ленти на всеки нокът. Изглежда много красиво.

Colored manicure — how to combine colorsКрасив маникюр с ивици.

Вид на райета, маникюр ленти с пайети и кристали. Тя може да се променя в предишната версия, точно рисуващи една тънка линия лак с пайети в границите на ленти цвят. Един от ръбовете се залепят кристали. Този вариант е по-подходящ за вечерни събития.

Още един вариант за шарени дизайн – ивица в един цвят. Например, можете да направите лимонов маникюр. Покриване на всички нокти-светъл нюанс на жълтото. А след това, с помощта на шаблони на филма, за да направи моделите по-светъл или по-тъмен от жълто. През лятото и радостно изглеждат такива проекти, не са бунт от цветове, но с различен върху всеки пръст. Един нокът може да бъде оставено без фигурата, от друга, за да нарисува една вертикална лента на два други диагонала, на третия триъгълник, и така нататък, следвайки въображението.

Colored manicure — how to combine colorsЖълто-белият маникюр с ивици и точки.

Маникюр според фън шуй

Оказва се, че един красив и хармоничен маникюр, когато два нокти, боядисани в един цвят, а три други, родом от учението на Фън-Шуй. Сега последователността на цветовете на пръстите си изберете някоя, но не винаги е успешно, и маникюр във фън шуй наистина изглежда най-привлекателно. Така, от един цвят, за да се покрият всички нокти, с изключение на безименни и средни, и тези две боядисани в различни. Защо? Защото средният пръст се счита за пръст на Сатурн, който влияе на успеха в кариерата, бизнеса и занаята. И безименния пръст на Слънцето, това се отразява на практичността и търсенето на жени с противоположния пол.

Класически маникюр по фън шуй прави контраст на ноктите е само в дясната ръка, лявата да напусне един основен цвят. Това се дължи на факта, че дясната ръка се смята за по-важен и е отговорен за връщане, и колкото повече давате, толкова повече ще получите. Какво се откроява на пръстите на Сатурн и на Слънцето в дясната си ръка – и късмет! Разбира се, много харесва цвета на двете си ръце, и това също изглежда добре, но няма нищо общо с древните китайски учения.

Colored manicure — how to combine colorsМаникюр за фън шуй — два нокът на дясната си ръка лилаво, три жълти.

Маникюр според фън шуй може да се разнообрази, да си нарисува герои. Те са редки в Нийл арт, така че на първо място, вие ще бъдете оригинална, от друга страна, това ще привлече положителна, любов и щастие, ако намерите подходящите герои, след като внимателно разгледа тяхното значение.

Всеки нокът в различен цвят от един цвят

Вие изберете друга цветова гама, например, червена и изберете 5 лакове, например, бордо, светло червен, червено, светло червено и розово. Или кафява цветове: тъмно кафяво, светло кафяво, тъмно бежово и светло бежово. Но можете да схитрить и закупуване на 5 лакове, и 2: например, червено и бяло и се смесват за всеки един нокът по-разреждане на червено бяло. Нийл-стилисти съветват да се спазва определена последователност на нюанси сенки за този вид маникюр: тъмен лак, за да се боя на малкия пръст, друг запалка на светлината, на големия пръст. Най-популярните цветове в този Дизайн – от виолетов до лавандула.

Colored manicure — how to combine colorsНоктите в розово цветове.

Маникюр-Дъга

Класически маникюр-Дъгата не за всички и не винаги. Той е много лятна, забавна и деца. Всеки ногте е съставен от различни по цвят от всяка цветова схема или нарисувани на всяка лента, за повтаряне на дъгата. Този дизайн е много ярки и лъскави. Но има Алтернатива: Rainbow тихо цветове. За всеки от избраните за нокти различни цветове като бледо синьо, бледо-зелено, лилаво, светло жълто, фъстъци, праскова, пастелно розово. Боядисани в разбъркан ред. Изглежда дизайнът е много свеж и нежен. Маникюр Дъга не е подходящ черен и бял цвят, както и pearlescent покритие.

Colored manicure — how to combine colorsВсеки цвят на на ноктите.

Един контрастни нокти

Мода днес и маникюр само с един студен ноктите на безименния пръст. Акцент на безименния пръст изглежда по-елегантни и женствени, отколкото всеки друг пръст. Всички нокти на краката са покрити от един цвят, а на безименния друг, обикновено са контрастни. Красиво е, когато ноктите да направи всичко в злато или сребро и рисува графиката, бижута, украсени с пайети и т.н.

Colored manicure — how to combine colorsЧервен маникюр с дизайн на безименния пръст.

Как да изберете два цвята за маникюр

Ако си правите маникюр-Rainbow (там, където цветът на случаен принцип, или на истинска дъга), или маникюр с различни нюанси на един и същи цвят – тогава всичко е ясно. Как да се изпълни дизайн, в която се използват само два цвята? Например, контраст ноктите на безименния пръст или Омбре. Уверете се, че вашия маникюр, да не изглежда вкус, имате нужда от правилната комбинация от цветове, съсредоточете се върху цветови комбинации.

Най-простата комбинация-това е обикновен. По думите й, съчетавате различни нюанси и наситеност на един цвят. Например, тъмно зелено и светло зелено, червено и розово, тъмно синьо и светло синьо, лилаво и лилаво, кафяво и светло кафяво. Това е най-хармоничен Вид и комбинации.

Colored manicure — how to combine colorsРозово и лилаво оригинален маникюр.

Втората комбинация, свързани с цветовете. Те са от серията на цвета кръг. Например, комбинация от зелено и жълто, червено и оранжево, зелено и синьо. Между другото, като изберете подходящите цветове, може да не забележите приликата на нюанси, които изберат да затъмнен в една гама на светлината във втората гама. Комбинация от съответните цветове винаги изглежда интересно.

Третата комбинация в контрастен цвят. Те са два противоположни цветове в цвета кръг. Тоест, червено и зелено, жълто и лилаво, оранжево и синьо. Но в тази комбинация, напротив, важно е да се спазва идентичност дълбочина нюанси. Използвайте само ярко-зелени с ярко червено и ярко зелено с лек розов. Съчетание на контрасти е най-затруднен, светъл, но хармонично, е защото тя пое на „закони“ цвят.

Colored manicure — how to combine colorsСтилен черно-белият маникюр.

Освен това, комбинация от цветове се използват ахроматичен цвят-бял (млечно бежово) и черен (с нюанси на сиво). Те могат да се комбинират заедно или поотделно с всеки друг цвят от цветното колело. Познаване на законите на комбинация от нюанси плюс въображението си – ключът към идеалното маникюру!