„Ах, тези жълти обувки…“, — неволно си спомня думите на песента Жана Агузарова, като се има предвид жълтия цвят в облеклото. Това е един от най-ярките и весели цветове, но това не означава, че може да си позволи дрехи, всеки може. Той ще трябва да се изправи, и не всеки ще се реши да привлече към себе си вниманието на околните.

What goes yellow in clothing

Слънчев, Златен, щастлив, весел, лято-това е всичко характеристики жълт цвят. И така, кой е жълт, как да се носят и с какво се комбинират?

Психология и жълт цвят в облеклото

Жълто се свързва със слънце, радост, радост, това повдига настроението и привлича вниманието към себе си. В същото време той символизира дни на есента, зрелостта на кочани от царевица, и разпадане на природата.

В някои страни, като Япония, жълто е за тъга и дори скръб. Въпреки че японците също така да я свърже със смелост. В края на краищата много опасни отровни насекоми, оцветени в жълт и черен цветови комбинации. В славянската култура, жълто е смятан за символ на ревност, изневяра и предателство.

What goes yellow in clothing

В същото време в жълт цвят е много светъл и блестящ цвят е символ на радост, на слънцето, на светлината, младост, радост и празник. Тя носи огромен заряд от енергия, оптимизъм, активност и жизненост. Ако изберете жълто при облачно време или след дългите зимни дни, това определено ще помогне да се осигури добро настроение на себе си и на другите и да се отървете от депресия.

Физиологично, това е първият цвят, който разпознава човешкото зрение. Зрителните усещания на повече и по-ярко бяло. Излишък от жълт цвят може да притеснява човек да прокара в налудничав действие. Жълтото е подходящ за онези, които не са уверени в себе си и кой се нуждае от внимание.

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing

Нюанси на жълто

Както и всички цветове, жълто, има много нюанси и разновидности. Не може да се каже, че някой абсолютно не е жълто. Най-вероятно не отговаря на нито един от нюанси. Но разбирането на различни нюанси, които са подходящи и кои цветове се съчетават, може да засили вашата естествена красота и да си образа на идеалното.

Цвят на горчица брюнетка с тъмен цвят на кожата. Жени с бледа кожа не трябва да използват този тон, той може да даде на кожата болезнено, блед вид. Интересни горчица цвят, в комбинация с нюанси на розово и коралов цвят изглежда добре с червено-кафяв, бежов и тъмно син.

What goes yellow in clothing

Кехлибарен цвят с плътен и дълбок, се съдържа предимно в оранжеви тонове. Съчетава много добре с тъмно-оранжев, тъмно син, кафяв и бял.

What goes yellow in clothing

Бледо-жълт цвят, с лек и мек тон. Той принадлежи пастелни нюанси, защото този жълт цвят, не съдържа бяло и розово цветове. Можете да ги носите с бежово, корал, нюанси на зелено, тюркоаз, синьо и сиво.

What goes yellow in clothing

Лимон-това е един от най-нежни и приятни нюанси на жълто. Той, както и цитрусови плодове, много освежаващо и подобрява настроението. Еднакво подходящ за тен и бледа кожа, но на здравословен тен. В противен случай, лимонов цвят е задължително да подчертае черни очи и показват други признаци на умора жени. Този цвят се съчетава добре с всички нюанси на кафяво, а също и изглежда добре с бледо-сини, светло розово и лилаво.

Пшеница — топъл, мек и нежен оттенък на жълто. Най-подходящи са студени нюанси като синьо, синьо, зелено, тюркоаз, а също добре се съчетава с кафяво.

Шартрьоз-жълт със зелен оттенък, светли, летен и освежаващ. Повечето разкрасяване на този цвят рыжеволосых жени. До шатенкам и брюнеткам отива по-светъл нюанс на планината Шартрьоз.

What goes yellow in clothing

Круша цвят малко по-тъмен, отколкото на планината Шартрьоз, и съдържа малко по-зелен. Светли ще изглеждат страхотно с лилав, син и пурпурен. С ярки нюанси на жълт ще изглежда перфектно.

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing

Кой идва?

    Летни момичета цветотипа са подходящи нежни нюанси на жълто, които са най-подходящи сиви и жълти цветове и жълто с оттенък на синьо. Цвят Тип „зима“ най-подходящи са студени нюанси на жълто, и можете да използвате всички ярки нюанси. Момичета пролет цвят Вид ще изглежда страхотно в облеклото светли нюанси на жълто. Представители на цветотипа „есен“ жълти нюанси са най-добре, те са прекрасни сянка неяркую красота.

Жълто облекло идеално място за младите и активни жени. Дамите по-възрастните е да се избере приглушени нюанси на жълто и внимателно да използвате този цвят с други неща в гардероба си.

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing

Че отива жълт цвят в облеклото?

За да се подчертае външния вид и да направи запомнящ се начин само чрез комбинация от жълто и с други цветове. Начало на спътниците за жълто: бял, син, синьо, тюркоазено, червено, лилаво, лилаво, зелено и кафяво. Не най-добрите партньори за жълто — черен, сив и розов. Но това не означава, че тези необичайни цветови комбинации, не съм виждал модни колекции.

What goes yellow in clothing

Вие също трябва да бъдете внимателни с комбинация от жълта на цвят с нюанси. Поради наситеност и интензивност на цвета напълно жълто облекло ще изглежда предизвикателно.

What goes yellow in clothing

При избора на аксесоари за облекла от жълто злато и сребро, по-добре да не използвате изображение. Тези бижута могат да бъдат загубени на фона на ярко жълт костюм. Но перли, особено черен, ще бъде перфектно допълват тоалета и ще направят образ на класически и момиче. Освен това, можете да използвате пластмасови декорации, които ще се подхожда по стил. Освен това, в съчетание с жълто носят, с обикновена прическа и грим.

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing

Аксесоари жълт

За да изглеждате ярко и забележимо, не е задължително да изберете дрехи единствено жълт цвят. Можете да се спрете на аксесоари от различни нюанси на жълт цвят. Жълто се използва за обувки и чанти, шалове, колани и ръкавици. Те могат да помогнат да разнообразите ежедневния начин, или да украсяват бизнес костюм. Но изберете някоя жълта нещо в начина, например, обувки или чанта. Това ще ви помогне да добавите допълнение на цветови акцент, но цялостен начин няма да изглежда вкус.

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing

What goes yellow in clothing