стил

Чанта за дами: видове и как да изберете?

Чанта за всяка жена-това е повече, отколкото просто аксесоар, това е начин да изразят своята индивидуалност, да покаже на оригинален стил и подчертават социален статус. Чантите се предлагат в различни, но в тази статия искам да обсъдим, какъв трябва да бъде чанта куфарче за жени.

Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose?

Определяне

Този тип чанти са много практичен и функционален портфейл, чанта, както една жена на всяка възраст и социален статус. Това е незаменим нещо в пътуване, в бесен ритъм на града, тя е подходяща за работа, училище, магазини и просто разходки. Но все пак, преди да купите нов аксесоар, преценете за какво точно ви трябва портфейл. Това, разбира се, ще зависи от размера, цветове и функционалност на този Портфейл.

Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose?

Какви портфейли по предназначение

    Куфар за пътуване. В зависимост от това, къде ще отидете и колко време отнема пътя, трябва да изберете необходимия Размер на портфейла. Обърнете внимание на тъканта, от която е изработена чантата. Подходящ за портфейли за пътуване от плътна тъкан, която е лесна за почистване. Чанта за пътуване трябва да бъде вместительна, в нея трябва да се сложи неща, които са лесно да се получи в случай на нужда, малки предмети, като документи, телефон, таблет, зареждане, необходимите лекарства и продукти за лична хигиена. Цвят на пътнически портфейл трябва да бъде спокоен и не markii, предпочитам черно, кафяво, зелено или синьо портфейл; портфолио за работа. Разбира се, всичко зависи от това, каква работа са необходими. Ако трябва да поставите вашия лаптоп и лаптоп, трябва Да се избере портфейл на малки по размер и не са твърде обемни, неброские цветове с минимална интериор. Ако сте креативен човек, който непрекъснато море от идеи и планове в чантата си няколко по-малки предмети за всички поводи и работодател не изискват определен дрес код, а след това да купят голям портфейл с множество отделения и джобове, луди цветове, които ще ви вдъхновят с нови идеи и творчески проекти; портфолио за повишаването на цените в магазина. За такива цели е необходимо да се избере големи портфейли с едно голямо отделение. Проверете колко добре зашити копчета. Цветът е желателно да изберете тъмен, който не се страхува от прах и мръсотия. Не забравяйте, че е важно да носят със себе си голям брой продукти, някои от тях могат да потечь и мръсна торба, така че той трябва да е лесно чиститься; портфолио за училище. Ученици или студенти, любители на този вид чанти могат да се поставят голям брой книги, офис консумативи, както и промяна на формата. В този портфейл трябва да има няколко отделения и специален страничен джоб за бутилки и обяд. За изследвания се препоръчват светли, с много портфейл бижута, които ще повдигнат настроението, а понякога, за да се отклони вниманието от неприятна беда; раница за разходки. Днес, малко портфейли са модерни тенденция, предпочитание пастелни нюанси, бледо-розово, синьо и прасковен цвят. Също така на мода, така че тази чанта украсена с малки шипове и пухкави сексапил. Не избирайте по-големи размери, защото не е да се носят на разходка много неща, достатъчно място за телефона, ключовете, огледалото и чантата си.

Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose?

Материалът, от който е направен портфейл

Днес можете да намерите голям асортимент от различни материи: сатен, кожа, изкуствена кожа, велур, трикотаж, текстил и т.н. в зависимост от това, което е необходимо, ще зависи от тъкан, от която тя шьется.

    На кожата. Кожени портфейли с много високо качество, те продължават толкова дълго, че дори да се притеснявате. Този модел може да се закупи за работа или на разходка, кожа винаги е на мода и потвърждава усещането за вкуса на неговия собственик. Изделия от кожа, практични, те не се страхуват от вода и замърсявания, лесен за почистване и не вытирается. Да се обърне внимание на кожени изделия дойде парче кожа, което е доказателство за качеството и в случай, ако в портфейла ще се появи малка щелка, с помощта на това нещо, можете да направите свой собствен кръпка; текстил. Чанти от текстил уверени смяна на кожа изделия. Те са по-икономични, но не по-малко практичен. Тези калъфи са подходящи за обучение, работа, пътуване. Текстил е лесен за поддръжка и не прихотливы грижи. И асортимент от приятна изненада, може да се намери за всеки вкус и цвят на портфейл, който отговаря на вашия стил на живот; изкуствена кожа. Този вариант е малко спорен, всичко зависи от това, колко добре работата е свършена. От една страна, технологиите са толкова напред влезе, че от пръв поглед и не се разграничи заместител от естествена кожа, а не външния вид, а не на качеството. А от друга страна, не всички производители добросъвестно се отнасят към работата си, и често се използват надеждни материали и методи на обработка. В резултат на това, пари се губи.

Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose? Satchel women: types and how to choose?

Theme by Anders Norén