Разбира се, има дълга красива коса е мечта на много жени. Но не всяка дама може да си го позволи. И има дами, които обичат къси прически и все още не планираме нищо да се промени. След кратка практическа прическа и полагане може да се направи не по-зле, отколкото на косата с различна дължина.

Wedding hairstyles for short hair

В последно време се наблюдава тенденция, че на улицата най-често за момичета с къси модни прически. И дори на сватбата булката започнаха да правят прически за къса коса с бретон и без. Сега има огромен брой снимки, които могат да бъдат създадени с помощта на различни аксесоари за младоженци. И тогава всички сватбени прически за къса коса ще изглежда стилно и елегантно.

Wedding hairstyles for short hair

Wedding hairstyles for short hair

Сватбени аксесоари за коса

Сега има много различни прически за сватбата на кратък косата, че ще направи образ на булката по-нежна, женствена и романтична. И да помогне на различни аксесоари, които, разбира се, трябва да бъдат правилно избрани. Това е за сега стандартна прическа с фатой не само се отнася до основния атрибут на сватба облекло. Той може да замени красиви украшения за коса под формата на гребен, с камъни Сваровски, щипки за коса с цветя, декоративни игли. Косата може да се украсяват диадемой, панделки и така нататък. Всички тези бижутата не само подчертават индивидуалността на булката, но и да се обърне внимание на косата си.

Wedding hairstyles for short hair

Ако момиче къдрава или права коса, прически могат да добавят декоративен акцент под формата на фиби. Ако булката иска да украсяват косата си с фатой, тогава можете да използвате всеки общ го шапка или лук. Също така първоначално погледна в кратки панделка за коса с цветя от камъни и мъниста. Но тук е важно да не се прекалява. Ако вашата сватбена рокля е ярък и пълен с различни орнаменти, в този случай е по-добре да изберете по-скромен аксесоар за коса. Ако, напротив, украса за прически трябва да изберете светли.

Wedding hairstyles for short hair

Варианти на прически с диадемой

Украса за сватбената прическа е диадема. Ако този аксесоар е избран за сватба, а след това всички останали декорации, просто ще е скрит. Освен това, прическа може да изглежда страхотно, ако с диадемой използвате буйни многослойни конте в бял. Правила за създаване на прическа е доста проста. Колкото по-богата е диадема, толкова по-тънки, трябва да бъде стайлинг. Този аксесоар подходящ за всеки цвят на косата, с изключение на мелированых. Като с тяжами диадема гама цветове не изглеждат добре.

Wedding hairstyles for short hair

За сватба можете да изберете цвете за коса, за да украсят своя диадема, а след това очите на младоженеца да се превърне в истинска Кралица на моретата. Можете също така да се направи проста висока bouffant на темето. Диадема, можете да украсите всяка сватбена прическа с бретон. Например, поставете го на една страна. Така или иначе, с този аксесоар булката ще изглежда възхитително. А за това, че космите имат перфектен външен вид, е необходимо в продължение на няколко седмици преди сватбата, за да се реша на краищата на косата. И тогава нищо не може да развалят външния образ на булката.

Wedding hairstyles for short hair

Прически с фатой

Още в древните времена на булката покриваха косата си с фатой, когато се омъжва. Според легендата, предпазва от уроки и е символ на скромност и отдаденост. Оттогава този аксесоар се превърна в изключително популярен и дори сега, сред огромното разнообразие той не се изгуби и остава основен украшение в косата на булката. С воал момичето изглежда романтичен и тайнствен, което кара сърцето на бъдещия си съпруг жестоко пребит бързо при вида на неговата годеница. Искам да е момиче повдига булчински воал със средна дължина или са избрали дълга на булчински воал. Във всеки случай, да прически за къса коса с различни параметри.

Ако едно момиче иска да направите прическа с косата си, в този случай за определяне на фаты използва лак за коса силна фиксация, шипове, и да плюе. Въпреки, че за кратко на свобода косата фиксиране на дълга на булчински воал доста проблематично, този вариант избират много дами. Като вариант за дълъг воал изглежда страхотно с къса коса.

Wedding hairstyles for short hair

Ако Дължината на косата позволява, в този случай, можете да плитка коса в конус около главата си и се украсяват тази прическа с фатой. Този вариант ще изглежда красива и оригинална. Тъй като на сватба-това е забавно, но досаден празник и тази прическа за къса коса е достатъчно удобен и практичен. Освен това, в този случай на булката да изглежда много красиво и трогателно.

Обаче, избора на такъв аксесоар, трябва също да се помни, че изборът на фаты трябва да се подходи сериозно. Нейната дължина трябва да отговарят на стила и образа на булката.

Wedding hairstyles for short hair

Моден стайлинг за къса коса

Най-важният ден от живота на всяка булка иска да бъде просто неустоимо. Но това изобщо не е необходимо драстично да променят обичайния си начин. Просто да се направи красива сватбена мода прическа, а след това прически за къса коса ще изглежда по различен начин. Така че за сватба, можете да използвате следните опции:

Прическа каре. Ако имате тази прическа, а след това можете да се опитате да направите за вашата сватба ретро стил големи вълни или да се опита вариант с кичури режийни. Кратък Боб. Тази прическа прилича на един вид и е различно, само в края на теми симетрично подрязани или асимметрично. В този случай, ние можем да предложим версия с различни прослоек (коса, права или на зиг-заг), полагане на власинките, полагане на къдрици. Можете също така да предложи на косата с помощта на широка лента или с бретон. Прическа Гарсон. За да се направи сватбена прическа тази прическа е доста проста. Можете да използвате тези видове стилизиращи продукти като елегантен вълна, bouffant на темето или на челото си. Също така можете да използвате общи направления, които с помощта на ролките или плойки много вятър и форма на един небрежно къдрици. За да се къса коса са по-малко забележими да ги събират на главата и се покрива с воали. Криеница за украса може да се постави щифтове с мъниста или щипки за коса с кристали.

Wedding hairstyles for short hair

Прическа с бретон – варианти за стайлинг

Понякога се случва, че ресни-това е важен елемент от сватбената прическа. Тя може да бъде абсолютно различна в зависимост от формата на бретон. При необходимост той може да бъде с различна дължина, асиметрични, стрельчатые, дебели или не. По време на създаването на сватбени прически с бретон може да направите следното. Може да е гладка или лежеше на една страна по няколко начина. Всичко зависи от желанието на булката и начална клане. Ако къса коса планирате завить в малки къдрици, директен бретон не ще да работи. Наклонена бретон, можете да добавите каскада. В този случай се използва гел, който държи на косата в желаната позиция. Ако планирате да разгледа обширна бретон, то тогава можете да използвате руно или полагане с помощта на сешоар.

Но изборът винаги остава за булката. Най-важното е, прическа отговарят на стила на булчинската рокля.

Wedding hairstyles for short hair

Wedding hairstyles for short hair