маникюр

Британски флаг на ноктите: характеристики и реда за извършване на

The British flag on your nails: features and procedures perform

Безупречен външен вид, от главата до краката, е важна част от доверието на жената в себе си, своите неограничени възможности и способности, за да се развива успешно в различни сфери на живота. Може би затова всяка представителки на прекрасната половина на човечеството обръща внимание на наличието в гардероба на модерната и стилни дрехи, качествена козметика, да не говорим модерна прическа или полагане, или правилно се прилага грим. Днес ние ще говорим за тази съществена част от женското лук, като маникюр. Като се започне разговор за това, трябва незабавно да се вземе под внимание факта, че почти всички жени се обръща специално внимание, не щадят при това значителна сума пари за посещение на маникюрных магазини или салони за красота. Въпреки това, интересен факт е, че за да стане собственик на чист и привлекателен вид, маникюр, без да губите време и пари. Една от най-интересните теми за маникюр, който пленява със своята яркост и умереност в същото време стил-това е „британски флаг“.

Тема британски флаг се радва на голямо търсене в процеса на производство и украса на различни видове дамски и мъжки дрехи, аксесоари, елементи за дома и офис интериори, както и в Нийл-арт. Маникюр, изпълнени в този стил са подходящи в случай вашето посещение в нощен клуб, дискотека или страни, и да се поддържа ежедневна начин. Управителят На ползваемост маникюр „британски флаг“ също е причина за популярността му сред съвременните модата.

Необходимите инструменти за нокти в Британски стил

Сега да преминем директно към най-техника за маникюр. Като се има предвид характеристиките украса на нокътната плочка, ще Ви трябва четка за Нокти-арт, които можете без затруднения да придобият специализирани стационарни или онлайн магазини от Вашия град. Освен това, сред необходимите инструменти са: пила за нокти и маникюр ножици за маникюр, пинсети или други подобни; база и топ лак и мат лак бял, червен и син цвят.

The British flag on your nails: features and procedures perform The British flag on your nails: features and procedures perform
The British flag on your nails: features and procedures perform The British flag on your nails: features and procedures perform

Инструкции стъпка по стъпка за изпълнение на маникюр

Ние предлагаме да разгледа по-подробно процедурите на маникюр с използване на британския дизайн.

В самото начало трябва да се подготви внимателно всички нокти за последващи манипулации, а именно: за премахване на кожичките маникюрными ножица или пила за нокти, за нокти, пинсети за премахване на заусенец се образува и с помощта на пилку за нокти, за да образуват желаната форма на нокътната плочка. Нашите препоръки за предварителна подготовка на ноктите за нокти са най-честите, но определено може да се възползва от друг, което ще е по-удобно, тъй като най-важното е крайният резултат – чисти, добре поддържани нокти.

В следващия етап на ноктите трябва да бъдат предварително подготвени с помощта на основното покритие, нанесете го по цялата дължина на нокътната плочка. Стойността на тази процедура се състои основно в това, че, от една страна, за да се предотврати пожълтяване на най-горния слой на нокътя, а от друга – придаване на по-равна и гладка повърхност. Още едно предимство на използването на базата данни е да се получи в крайна сметка по-наситен цвят за маникюр.

След това можете директно да се премине към основния етап на ноктите, а именно създаването на британския дизайн на нокътната плочка. Може да се започне с процеса на директно покритие на синия цвят. Силно препоръчвам Да започнете pokrasku от центъра на нокътя, се движат в лявата и дясната страни на плаката. Също така не забравяйте, че се прилага лак нужда само от два слоя, няма нужда да чакат пълно изсъхване на първия, а да се започне отначало-pokrasku, когато първоначалният слой е все още малко не состыкуется.

В следващата стъпка, вземете бял лак и начертайте две линии във формата на кръст, така че в крайна сметка се оказа с четири квадрата с еднакви размери. След това попълнете всяка нокътната пластина две линии по диагонал отдолу след тази манипулация у вас сега има една Снежинка. Съществен момент при прилагането на тези процедури е този момент, че всички линии на ногте са с еднаква дебелина и наситеността на цветовете. Също така имайте предвид, че този вид маникюр ще бъде привлекателно, само ако си чист изпълнението, което премахва всички, дори и малки криви линии поради треперещи ръце или резки движения.

Последния тампон в процеса на създаване на британски флаг на ноктите се извършва чрез добавяне на върха бели „снежинки“ линия в червено. Основният нюанс в тази част маникюр е, че червените линии трябва да бъдат по-тънки, отколкото на белите, а иначе самият състав на британския хартата ще бъде развалена. Аз мисля, че не си струва отново да се напомни, че линията трябва да е плавен като strunecka, и такава съща ширина.

The British flag on your nails: features and procedures perform The British flag on your nails: features and procedures perform
The British flag on your nails: features and procedures perform The British flag on your nails: features and procedures perform

Завършващ етап в създаването на неповторими британски нокти предполага полагането на най-горния слой на ноктите, но само след пълно изсъхване на предходния слой лак. Основното предимство на маникюр с последващо отлагане fortifier е, че изображението ще продължи по-дълго, без да губят първоначалната си форма, и ще има гланцов ефект.

Theme by Anders Norén