стил

Блузи за жени на 40 и повече години

Blouses for women 40 years and olderТакова облекло придава на своята повелителка на елегантност и почтеност. Блузи за жени от 40 години по-често се използват като акценти при създаването на стилни образи. Такива стоки трябва да отговарят на възрастта на собственичката.

Избор от блузи за жени от 40 години

Според стилисти, блузи за жени от 40 години трябва да се различават съществено от тези, които те биха могли да носят по-рано. Преди всичко, човек трябва да се откаже от модели с типично детски и инфантилни детайли.

При избора на блузи за жени след 40-годишна възраст е важно да се разгледа тези препоръки на експерти в света на модата:

При формиране на изображения, за предпочитане е да избягвате тъмните цветове, тъй като те добавят възраст. Отличен избор ще станат модели на светли и нежни нюанси, бяло, розово, жълто, синьо, бежово, млечен. Тези цветове освежат имиджа си и направи една жена, малко по-млад.

Blouses for women 40 years and older Blouses for women 40 years and older

Ако сте свикнали да носят тъмни дрехи и не мога да издържа, когато се стигне до четиридесет години, може да използва метода на „игра на цветовете“. С тъмна риза и светли аксесоари – колиета, обеци, шийната яка или шал.

Blouses for women 40 years and older Blouses for women 40 years and older

Жена, която може да се похвали с идеалната фигура тип „пясъчен часовник“, трябва да се подчертае, че достойнството. Дълбоко деколте и стегнати поли скрит, това е прием от двадесет и красавици. Вие трябва да изберете блузы за жени над 40 години с колан, който подчертава талията, създаване на атрактивен контраст със заоблени бедра и високи гърди.

Blouses for women 40 years and older Blouses for women 40 years and older

Обезопасяване от цветове и модели. Дори и с идването на топлина четиридесет-годишна жена, не трябва да се обличат в ярки блузи и киселинни цветове и големите рисунки, те не дават вид, а, напротив, ще изглежда нелепо, тъй като са предназначени за младите момичета. Добър избор ще земни едноцветни изделия и оставя за тънки отпечатъци.

Blouses for women 40 years and older Blouses for women 40 years and older

Ако искате да придадат обем в областта на гърдите, ще можете да попълни гардероба суитчър с шал яка хомутом. Към тази категория се отнася за дрехи и модел с елегантен бантиком на врата като яка. Такива модели добре ще се побере в офис дрес-код, докато те могат да бъдат използвани при съставянето на ежедневните лъкове.

Най-добрите модели блузи за жени на 40 години и малко по-възрастен, отколкото е показано на снимката:

Blouses for women 40 years and older Blouses for women 40 years and older

Blouses for women 40 years and older Blouses for women 40 years and older

Стилна блуза за тези, които за 40

Ако имате не по-малко от четиридесет години, това не означава, че вашия гардероб трябва да се състои от прости ризи в стил 60-те години.

Blouses for women 40 years and older Blouses for women 40 years and older

Стилисти препоръчват на жените в тази възраст се обърне внимание на дрехите, в тези стилистични направления:

Класика.

    • Дизайнери предлагат за тези, които в продължение на четиридесет, облечена в блуза на риза тип мъж. Те представляват леко приталенные зауженные пъхтя крака и риза с дълъг или с къс ръкав на маншета. Яка този стил представлява рязък обрат-надолу. Обикновено това е обикновена модели сдържан цветове, от естествени материи. Класическа суитчър изглежда хармонично с Брючными костюми и елегантна пола-молив.

Романтичен стил.

    • Такива модели дамски дрехи има за цел да докаже, че в тази възраст жените не са загубили своята привлекателност и романтика. Стилове на тези ризи без драперии, набори, асамблеи, плисета и кука за затваряне-това са задължителни елементи на романтичен стил в облеклото.

Етнически стил.

    Сред стилните блузи кой е на 40, се отнасят за модели с етнически мотиви и елементи на фолклор. Те са пришити от натурални тъкани, естествени нюанси в декор използвана бродерия, апликация, дантела, с декорация от перли и мъниста.

Елегантни блузи в ретро стил за жени над 40

Елегантни блузи за жени над 40 може да бъде изпълнена в ретро стил. Тези модели имат печат, които са характерни за тази посока на модата – клетка, грах, геометрични фигури. Блузи в стил ретро, се различават тези дизайнерски трикове, като врата в стил „Апачи“, „позиция“, V-образно деколте. Те са предназначени за леки, ненатрапчиви форма, за да покажат красотата на женската фигура след 40 години. Най-добре е тези стилове изглежда чудесно с поли до коляното или пола-молив.

Правилно подбрани блуза ще четиридесет жени, за да изглеждат привлекателни и млади, въпреки своята напреднала възраст.

Theme by Anders Norén