стил

Асиметрични поли: разнообразие от модни изображения

Асиметрия-винаги е нарушение на пропорционалност, елемент на изненада, игри. Пода, завита риза, наведе рамене. Какво има предвид? Асиметрични елементи винаги привличат вниманието и създават импулс, да се събуди въображението. След като ясно симетрични изображения спира на неочаквани детайли, и става интересно.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesАсиметричен сатен пола Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesасиметрична пола с ресни

Асиметричен начин не е същото и по различен начин воспринимаемого в зависимост от ъгъла на наблюдение. Но винаги е динамика, движение. В днешно време скоростта на асиметрия в тенденция. Не всичко е един добър избор. Има хора, които търсят убежище, и да намерим стабилност в съвременния свят, въз основа на обичайните установена начин, където всичко Линеечке, с точност до сантиметър.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesАсиметрична черна пола

Асиметрия-това е избор на уверени в себе си са обикновени момичета. Начин да изразят своята индивидуалност. Винаги е отстъпление от правилата.

Като малки детайли: неравни дъна, асиметричен приятелка или рисуване, а ефектът е зашеметяващ.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesАсиметрична пола с флорални принтом

Асиметричен дрехи позволяват да се създаде интересен, необичаен начин. Не е тайна, че всяка жена иска да бъде уникална, така че асиметрично намаляване уверено се държи в движение и все още ще бъде в търсенето.

Асиметрични могат да бъдат рокли, блузы, прическа, бижута, но най-популярната е асиметрична пола. Тя винаги изглежда модерен и свеж и никой не оставя безразличен.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesАсиметрична пола в етнически стил

Стилове от асиметричен поли

Асиметрични поли с влак

Това е един от най-разпространените стилове. Отпред пола-къса, отколкото отзад, разкривайки прожекция на стройни крака. Този модел е бил на връх преди четири години. За съжаление, често дублиране доведе до загуба на уникалността на намаляване, като начин на определен режим. Въпреки това, пола, с влак, направени, например от кадифе, не е загубил своята актуалност и е идеално място за тържествени и церемониални изходи.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesАсиметрична пола, комбинирана

Асиметрична пола-молив

Офис миди полата придобива нов неочакван звук се дължи на неравномерно подгъва или асиметричен разрез отстрани. В тази класическа сдържани цветове и текстура материи позволяват да се поддържа бизнес стил.

Кожена пола вече няколко години не напуска гардероб дендита. Му се даде нов аромат ще помогне ассиметрия подгъва. Ножици плюс фантазия – и си поли отново в тенденция.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesАсиметрична кожена пола

Асиметрични поли-слънце (клеш)

Широк, летящ, направени от леки материи – шифон, коприна, памук – той е незаменим за лятната пътека. Възможни комбинации от две светлинни поли с асиметричен подолом. На Мода е не само разнообразни, цели и нарязани на парчета, когато полата става част от костюм. Популярни подредени къдри, къдри, публикувани асимметрично.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesАссиметричные летни поли

Пола

Пола съчетава в себе си две на дължината на „мини+midi“ или „мини+Макси“. Долния край може да бъде скроены по косо или под прав ъгъл. Това е един от най-популярните стилове, и рокли с миризмата. Тя се изправи на почти всички жени. Дизайнерите показват поли с миризмата в различни стилове: за ходене, за издателска дейност, за офис.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesМодерен асиметричен Макси пола

За да съответства на поли с асиметричен кроем?

Добри новини! Асиметрични поли са идеални за всяка представителки на прекрасния пол. Но не всички ще бъде решен! За всяка жена може да изберете модел, който ще позволи да се коригират недостатъците на фигурата и подчертават достойнствата, а пола с асиметрични подолом-не е изключение.

Широки бедра ще изглежда вече, ако сложите пола с миризма. Модел с коса долната не само визуално стесняване на бедрата и удължават краката, но и да се скрият от нежеланите корема. Суитчър или сако с ефектен детайл ще измести фокуса от бедрата и допълва образа.

Дълга пола също е печеливша, тя скроет губят обем и придават елегантност. Зиг-заг подгъва поради големия брой счупени форми ще забави поглед само върху това, че трябва да мине приятна закръгленост, характеристика на асиметрия.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesМодни асиметрични поли от металлизированной на кожата

Тесен ханш и широки рамене ще балансира до коляното или до средата на прасците, с волани в долната част. Цялото внимание ще е съсредоточено върху сложен крое поли. Горната част от комплекта трябва да е максимално проста.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesРозово асиметрична пола

Собственикът на тесни бедра често може да се похвали с тънка талия. За тях идеален вариант ще се превърне в буйна пола, придающая обемът на бедрата и подчертава талията. Това не е табу и карирана пола, а полата в страничното ивица.

Малка височина визуално удлинит пола с волани, разположени вертикално. Вертикални гънки и разрези на пола създават се простира и женствен силует. Пола с къси отпред и отзад твърде ниска момичета с тънки крака.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesМодни асиметрични мини поли

С какво носите асиметрична пола?

Топ

Носят асиметрични поли по всяко време на годината. В студения сезон поли от топли естествени материи е добре да се запази топлината. Важно е да се отбележи, че те имат, като правило, триизмерен, неравномерно подгъва, и, следователно, няма да изглежда пълна с палта. Под палтата си, кратък палта, идеално оформени силует и фигура. В извън сезона те заместват кожени якета, сака, пуловери. Лято – тениски, потници, шифоновые блузи.

Обувки

Носенето на токчета или не, вие решавате. Днес дизайнерите смело да направите това и делови неща, и елегантни спортни обувки и espadrilles. Обувките трябва да отговарят на пола на текстурата. Ако тъканта е плътна, обемът е голям, и обувки, избор на платформа, масивна. Най-важното условие, че обувките не съдържат живи детайли, които могат да отклони очи от оригиналния приятелка поли.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesМодни асиметрични поли нагънат

Чорапогащи

Правилата са същите, както и с обикновени дънки. Но има и един нюанс. Асиметрична кройка и отсече краката са по-отворени и привличат вниманието. Затова чорапогащи трябва да избират по-внимателно.

Аксесоари

Да се придържаме към основните правила. Нищо не трябва да отвлича вниманието от главния фокус на изображенията – асиметрична пола. Нито портфейл, нито украса не трябва да играе независима роля. Те допълват и оттеняют Кралица на пола.

Подводни камъни асиметрия

Не забравяйте, асиметрия, само по себе си вече е достатъчно активен елемент. Затова е необходимо да се спазва някакъв баланс. С асиметрична пола носят прости, класически блузи, желателно е тънък и обтягивающий силует. Ако суитчър има някои асиметрична детайл, това бюста.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesМодерна пола с асиметрични подолом

Асиметричен приятелка привлича вниманието към себе си и е основен елемент на ансамбъла. Натрупването на детайл перечеркивает цялата идея и лишава образа на лекота.

Например, за да балансира визуално ассиметричный приятелка, чанта трябва да бъде взет в ръка, обратна на дългата част на полата.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesМода асиметрична пола на райета

Асиметрична пола с ръцете си

Асиметрична пола-това е тенденция и присъстват в колекциите на много дизайнери са широко представени в магазините. Ако смятате силна личност, но не разполагат с необходимите средства, може да опитате да направите и сами. Дори ако сте начинаещ и не сте сигурни, опитайте се! Характеристика на асиметрия е, че това е „погрешно“, и вие нямате шанс да направите нещо, което не е така!

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesСиня асиметрична пола

Най-лесният вариант. Вземете стари дънки, отрежете горната част на замъка. Това ще бъде нашето иго. Изберете подходящия цвят, орар, шал. Обикновено тайна са изработени от меки, лесно драпирующихся тъкани с чертеж или модел. Пришити към кокетке, а полочиха, имитира миризмата. Направете една страна е по-дълъг, а другият е по-кратък. Или без мирис, просто наклонена подолом.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesАсиметрична пола с велур

Използването на готови шал премахва необходимостта обметывания и шевни машини. Ако машината е под ръка, можете да се обърнеш, нарязване и комбинирането на тъкани в различни цветове и текстури, създаване на ефект многослойности и асиметрия.

Asymmetrical skirt: a variety of fashion imagesПола

Theme by Anders Norén